28 Ocak 2011 Cuma

Neşe Gümüşçüoğlu :: Suluboyanın Sevgiyle Dansı- 01 Şubat -15 Şubat 2011



.Deyim Sanat Galerisi, kuruluşunun 27. yılında 1 Şubat – 15 Şubat 2011 tarihleri arasında Neşe Gümüşcüoğlu’nun 26. kişisel Suluboya Resim Sergisi’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.


Neşe Gümüşcüoğlu, İstanbul, Kadıköy’de doğdu ve halen orada yaşamaktadır.


1985 yılında resim çalışmalarına başlayan sanatçı , Suluboya tekniğinin heyecanlı ve duygusal yapısına çok uyduğunu ve bu yolla kendisini daha iyi ifade edebildiğini fark ederek bu dalda yoğunlaşmıştır.


Bir nefeste spontane fırça darbeleriyle elde edilen akışkan ve şeffaf lekelere, gerektiğinde yoğun ve şiddetli tonlar da katarak özgün bir dil oluşturan Neşe Gümüşcüoğlu, Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği ve Suluboya Ressamları grubu üyesidir.


Bugüne kadar pek çok karma sergiye de katılan sanatçının canlı ve sıcak renklerden oluşan resimlerinin konusu yine “Peyzajlar”, “Gelincikler”, “Yarış Atları”, “Tangolar” ve “Flamenkolar”dır. Gümüşçüoğlunun adeta sanat yaşamının son 10 yılının bir özetini görebilirsiniz..

  Deyim Sanat GalerisiBüyükdere Cad. Meydan Sok. Sheraton Oteli Yanı Plaza Spring Giz No.3

Maslak

212 - 286 21 84

2 yorum:

  1. Bu dönemde İstanbulda olabilsemde bu güzellikleri görebilsem Bir süre daha İstanbula uğrayamayacağım ama geldiğimde inşallah bir sergiye denk gelir ve gezebilirim.Paylaşımın için çok teşekkürler canım.öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Sergime yer verdiğiniz için teşekkür ederim.Umarım uğurlu gelirsiniz.

    YanıtlaSil