29 Ekim 2010 Cuma

BLOG ÖDÜLÜM...http://mutfaktakiruya.blogspot.com/ Arzu'ya teşekkürlerimle

  değerli blog arkadaşım http://mutfaktakiruya.blogspot.com/ Arzu beni bu güzel ödüle layık görmüş kendisine çok teşekkür ediyorum ve bu    ödülümü tüm blog dostlarıma göndermek ve paylaşmak istiyorum...sevgiyle kalın

İSTANBUL’UN EN KAPSAMLI SANAT FUARI ARTİST 20 YAŞINDA(30Ekim-7Kasım2010 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi)

 
geri sayım başladı,heyecanla bekliyorum



Türkiye’nin en kapsamlı Sanat Fuarı olma özelliğini taşıyan İstanbul Sanat Fuarı-ARTİST 2010, bu sene birbirinden önemli sergiler ve yurt dışından çok sayıda sanatçı ile 20. yaşını kutlamaya hazırlanıyor.

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 30 Ekim-7 Kasım 2010 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecek olan 20. İstanbul Sanat Fuarı-ARTİST 2010, yeniliklerle sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Onur Ödülleri Sahiplerini Buldu
Her yıl düzenli olarak plastik sanatların farklı alanlarındaki katkıları nedeniyle verilen Onur Ödülleri sahiplerini buldu. 20. İstanbul Sanat Fuarı-ARTİST 2010 Sanatçı Onur Ödülü heykeltıraş Sayın Ali Teoman Germaner’e verilirken, Eleştirmen Onur Ödülü Sayın Prof. Dr. Ayla Ödekan, Koleksiyoner Onur Ödülü Sayın İpek ve Ahmet Merey’e, Sanatsever Kurum Onur Ödülü ise Baksı Müzesi’ne verildi.

Fuarda Ali Teoman Germaner’in önemli heykellerinin sergileneceği Sanatçı Onur Ödülü Sergisi’nin yanı sıra sanatseverler İpek ve Ahmet Merey’in çok kıymetli tablolarından oluşan portre sergisini de görme fırsatı bulacaklar. Portre sergisi 100’e yakın portre ve oto portreden oluşacak.

Tema: Görünmeyen İstanbul
Sanatseverleri, “kentin bin yıllarla örtülü sırlarını, görünenler içindeki görünmeyenleri keşfetmek, ortaya çıkarmak için” Görünmeyen İstanbul’a TÜYAP’tan bakmaya davet ediyoruz. Ana temasının “Görünmeyen İstanbul” olduğu fuar, sanatçılarımızı İstanbul’a odaklanmaya, İstanbul’a bir kez daha bakmaya çağırıyor.

Hollanda’dan Bağımsız Grup ve Sanat İnisiyatifleri ilk kez İstanbul Sanat Fuarı’nda
Hollanda’nın önde gelen bağımsız sanat inisiyatifleri ilk kez Türkiye’de İstanbul Sanat Fuarı ARTİST 2010’da yer alacak. Yaklaşık 25 bağımsız sanat grubunun katılacağı inisiyatifler arasında BasementArtProject.com, IRFAK, M4gastatelier, Palatti, 1646, Hup Hup, Noordkaap, KuS, European Exchange Academy (EEA) bulunduğu gruplar işlerini sergilerken çeşitli etkinliklerle güncel sanatı tartışmaya açacak. Hollanda’dan fuara katılacak diğer önemli sanat kurumu, Amsterdam’ın en önemli sanat etkinliklerinden biri olan Kunstvlaai/Sanat Fuarı. Fuarın düzenleyicileri işlerini sergileyecekleri bir stand açarken merkezi Hollanda’da bulunan Çağdaş Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans programı Sandberg Institut da alternatif sanat eğitimi hakkında bilgi vermek üzere 20. İstanbul Sanat Fuarı ARTİST 2010’da yerini alacak

20. İstanbul Sanat Fuarı-ARTİST 2010, 30 Ekim-6 Kasım 2010 tarihleri arasında 11.00-20.00 saatlerinde, kapanış günü olan 7 Kasım 2010 tarihinde ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Sanat Fuarı, 29. İstanbul Kitap Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecektir.

Saygılarımızla,
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.
TÜYAP FUAR ve KONGRE MERKEZİ, E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece – İSTANBUL
Tel: 90 (212) 867 11 00 - Faks: 90 (212) 886 93 99