5 Nisan 2010 Pazartesi

mısır çarşısına her gittiğimde hayranlıkla seyrettiğim ama henüz alamadığım harika ürünleri sizlerlede paylaşmak istedim...











http://www.galeriset.com/hakkimizda.php
GALERİ SET'e hoşgeldiniz.
Müessesemiz, 1972 yılında rahmetli MEHDİ SEZEN tarafından kurulmuştur. Mahdumları Bülent ve Mukbil Sezen ile Uğur Atik tarafından işletilmektedir. Tarihin derinliklerinde bir yolculuğa çikmak isterseniz Mısır Çarşısı içinde 78 nolu mağazamıza bir uğramanız, bir acı kahvemizi içmeniz ve uzun uzadıya sohbetlerimize ortak olmak üzere, siz saygıdeğer misafirlerimizi ağırlamak bizlere onur verecektir.

Bizler 16. ve 19. Yüzyıl Türk el sanatlarının en seçkin örneklerini, dönemin altın varaklı renk ve süslemelerine sadık kalarak, tamamen el yapımı olarak sizlere özel ürünler üretmeye çalışıyoruz. İşimize büyük bir saygımız var. Saygı duyabilmemiz içinde işimizi çok seviyoruz. Saygı ve sevgi de birleşince aşk kendi kendine ortaya çıkıyor. İşte biz bu aşkla ürünlerimizi hayata geçiriyoruz. Ürettiğimiz ve üreteceğimiz objeler, gönül dünyamızdan kendi köklerimizdeki ve kendi özümüzdeki güzelliklere yaslanarak çıkmaktadır.

Gönlümüzü ve aşkımızı kattığımız bu çalışmalarımızla, geçmişten geleceğe bir köprü olma gayreti ile hala yeni duygu arayışlarımızı ilk günkü aşk ve şevkle sürdürüyoruz. Eminiz ki,gönül dünyamızdan çıkan ve sizlere ulaşan bu eserler hiç tahmin edemeyeceğimiz bir boyutta sizin gönül dünyanıza ulaşıyor ve ulaşmaya devam edecek, sizler var oldukça.

Saygılarımızla...

GALERİ SET

Sitemizde kullandığımız bazı resimler için Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Yolculuk Dergisi’ne


mısır çarşısına her gittiğimde hayranlıkla bakarım,sahipleri ve özellikle uğur bey ürünler ve osmanlıda kullanımı hakkında verdiği bilgiler,bu harika ürünlerde sunduğu lokum eşliğindeki derin sohbeti ve samimiyeti ile sanki yıllardır tanıdığınız bir dostunuzla sohbet ediyorsunuz hissi veriyor.eşim ve ben büyük bir hayranlıkla dinledik,bu konuda çok az şey bildiğimizi anladık.örneğin osmanlının çeşitli dönemlerinde farklı renklerde kahve fincanı kullanılması gibi...henüz ürünlerden almadım ama mutlaka alacağım.fiatlar ise piyasada veya ünlü mağazalarda satılan benzerlerinin epey altında.linkini verdiğim int.sitelerinden bazı örnekleri sizlerle paylaşmak istiyorum.ama yolunuz düşerse mısır çarşısına mutlaka uğrayın ve uğur beyin okyanuslar kadar derin ve güzel bilgi ve sohbetine şahit olun sevgilerimle