15 Temmuz 2010 Perşembe

Ahşap sanatı-1 işlevsel ev aksesuarları




( http://cizgiselicmimarlik.blogspot.com/)1984 yılından beri proje ve uygulama bazında hizmet veren kuruluş, 1995’te Ahşap Atölyesi’ni de bünyesine katarak hizmetini çeşitlendirmiştir. Proje bazında ev, ofis, mağaza, otel ve çeşitli mekân tasarımlarında bugüne kadar çalışmalarını sürdürmektedir. Kuruluş çerçevesinde, ahşap malzemeye duyulan ilgiden ötürü özel tasarımlar ve müşteri istekleri uygulanarak ürünler sunulmaktadır.


Ürün yelpazesinde; mutfak, banyo, yatak odası takımı, salon, çocuk-genç odaları, kitaplık, kapı-pencere, pergola; zekâ geliştiren çocuk oyuncakları; ahşaptan üretilen aksesuar ve hediyelik eşyalar bulunmaktadır.

Üretim malzemeleri; masif ve kaplama olarak, meşe, kayın, çam, kestane, maun, teak olmak üzere çeşitli ağaçlardır. Üretilen masif ürünler, isteğe göre ahşap renklendiriciler ile renklendirilerek ve motiflenip resimlendirilerek müşterilere sunulmaktadır.

Daha çok müşteri istekleri doğrultusunda tasarım yapabilen Çizgisel İç Mimarlık’ın, projelendirerek üretime sunduğu ürünler ve çalışmalar, küçük bir aynadan genel dekorasyona kadar geniş kapsamlıdır.
not:sevgili  Yasemin-Necdet Çılgın çiftine bu güzel sanat eserlerini bloğumda zaman zaman yayınlamama izin verdikleri için çok teşekkür ediyorum...